Frisbeegolfradan viimeistelyä

Naamivaaran radalla tehtiin hieman viimeistelyä viime viikolla. Siirsimme mönkijällä aiemmin kerättyjä roskia pois rata-alueelta. Yhteensä 9 peräkärryllistä raivausjätettä, kantoja, puunrunkoja ja muuta sälää vietiin pois väyliltä 1, 2, 3, 8 ja 9. Samaa tavaraa jäi vielä maastoon jonkin verran, mutta niiden ei pitäisi haitata pelaamista.

3. väylän metsäsaarekkeelta kaadettiin jokunen pieni koivu, joten aukot kummallakin puolella avautuivat hieman lisää. Nelosen koripaikka ja ysin tiin edusta siivottiin turhasta kasvillisuudesta. Vitosen mando merkittiin punaisella narulla sekä drop zone punaisilla kepeillä. Ysin tiille kuljetettiin penkki, että siinäkin voi vaikka pitää pienen tauon ja katsella maisemia. Väylät on nyt myös mitattu metrin tarkkuudella, tsekkaa tiedot päivitetystä ratakartasta.

Kategoria(t): Frisbeegolf. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.