Frisbeegolfradan avajaiset

Naamivaaraan frisbeegolfradan avajaistilaisuus huipentui lähes 40 pelaajan voimin käytyyn kisaan. Ensimmäisen pelikierroksen jälkeen kärkiryhmän muodostivat Janne Kairala 28, Sami Kalliokoski, Mika Ylisaukko-oja ja Artturi Lehtimäki, kaikilla 30 heittoa. Toisen kierroksen jälkeen Kairala ja Kalliokoski olivat tasatuloksessa 57. Ratkaisua jouduttiin hakemaan ”äkkikuolemaperiaatteella” uusintaväyliltä, joiksi kilpailun johtaja Erno Väyrynen (tämän vuoden SM-kisojen nelonen) valitsi väylät 1, 9 ja 10.

Ykkösväylän molemmat pelasivat varmasti par-tulokseen. Ysiväylällä Kairalan avaus oli selvästi Kalliokoskea heikompi, jolle näin ollen tuli ratkaisun paikka. Varmalta vaikuttanut putti korin ketjuihin ja ulos. Ei siis edelleenkään ratkaisua. Kymppiväylällä sama tilanne: Kalliokosken avaus huomattavasti parempi. Tällä kertaa myös putti onnistui ja Naamivaaran frisbeegolfradan avajaiskisan voittajaksi oli selvinnyt Sami Kalliokoski. Kaiken kaikkiaan todella upea kisa ja tapahtuma kaikkinensa! Laji sai varmasti runsaasti uusia ystäviä. Katso kuvia ja lopullinen tuloslista.

Kategoria(t): Frisbeegolf, Tapahtumat, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.