Väinönputken maailmaa

Tule tutustumaan Väinönputken valtakuntaan Napapiirin pohjoispuolelle, Tornionlaakson maisemiin. Aidossa lappilaisessa maalaismaisemassa käyskentelet perheen porojen, hevosten ja koirien elämää seuraten.

Talviohjelma lumiseen aikaan, kun porot ovat kotona…

Porojen ruokintaa isännän opastuksella, parhaimmillaan sinisenä hetkenä tai kuun valossa revontulia tarkkaillen. Tutustuminen perheen kotiin, jossa nautitaan kahvi/väinönputkijuomaa ja emännän leipomia väinönputkileivonnaisia. Mahdollisuus ostoksiin tilan yrttikaupassa. Kesto 1,5 tuntia, hinta 15€ /henkilö. Ryhmät sopimuksen mukaan.

Yrttitarinaa

Tarinaa ja tutustumista väinönputken kasvattamisesta, vaikutuksista ja tuotteista. Maistiaisohjelma ja tarjoilu kuten poro-ohjelmassa. Yrttikauppa avoinna ja mahdollisuuksia ostosten tekoon. Kesto 1,5 tuntia, hinta 15€ /henkilö. Ryhmät sopimuksen mukaan.

Hyvä tietää

4-20 hengen ryhmät poromiesperheen kotitalossa. Suuremmat ryhmät jaettuna osiin tai vuodenajan ja olosuhteiden salliessa pihapiirissä, poroaidan tulilla tai rantasaunan ympäristössä. Lisäpalveluna tunnelmointia rantasaunalla. Ohjelma ja hinnat sopimuksen mukaan. Suosittelemme lämmintä tunturivaatetusta talvella ja mukavia maastojalkineita vuodenajasta riippumatta.

Etäisyys Rovaniemen lentoasemalta 140km, Kolarin rautatieasemalta 50 km ja Pellon rautatieasemalta 28km.

Tiedustelut ja varaukset:

Angelikan yrttitila, Anne ja Esko Anttila.
Väylänvarrentie 227, 95700 Pello
Puh 016-587677 / fax 016-587678 / gsm 0400-161034
email: angelikan.yrttitila@co.inet.fi

Kommentointi on suljettu.