Ratatyöt aloitettu

Frisbeegolfradan suunnitteluvaihe on saatu päätökseen ja raivaustyöt on aloitettu viime viikolla. Varsinaiset rakentamistalkoot pidetään 06.-08.09., joten allakkaan nyt merkintä. Mahdollisimman moni mukaan, niin su-iltana saadaan jo pelata sitten uutta, laajennettua rataa! Varsinainen avajaistilaisuus järjestetään tietysti vasta myöhemmin.

Hankettamme tukee iso joukko yrityksiä:

 • Lempeän Suvanto
 • Lumi-Mari
 • Pelloplast
 • K-Market Yliranta
 • Liikenne Lohiniva Oy
 • Kahvila-ravintola Granni
 • Sähköasennus Kimmo Kivilompolo
 • Hierontaterapia Soleus / Soili Ilmavirta
 • Tornionlaakson Jaloste Ky / Myllyn Pirtti
 • RaisioAgro
 • Viihdeväylä Oy
 • Wellness Sentteri Oy
 • Hieronnan Taika

Lisäksi Allan Lehto stipendirahastonsa kautta sekä Pellon kunta.

Lämpimät kiitokset mukana oleville. Mukaan pääsee totta kai edelleen, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Yritysten roolin tulemme huomioimaan kaikessa, mitä julkisuuteen tulee ja erikseen sitten vielä ensi kevään avajaistilaisuudessa.

Kategoria(t): Frisbeegolf, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.