Avajaiskisat

Naamivaaran uudistuneen frisbeegolfradan avajaiset järjestetään lauantaina 24. toukokuuta. Radalla pelataan kahden kierroksen kisa ja lisäksi iltapäivällä järjestetään myös muuta oheisohjelmaa klo 13 alkaen. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle viettämään mukava kevätpäivä lajin parissa. Tarkempi aikataulu on nähtävissä kisasivulla.

Perjantaina 23.05. pelataan rento parigolf-kisa, jonka puitteissa on mahdollista tulla tutustumaan rataan sekä kisailuun ja lajin sääntöihin, jos toiminta ei ole entuudestaan tuttua. Päätapahtumaan ovat myös kaikki tervetulleita, vaikka aiempaa kisakokemusta ei vielä olisikaan. Osallistumiseen ei vaadita kisalisenssiä tai liiton jäsenyyttä. Sopiva sarja löytyy varmasti jokaiselle ja kokeneemmat harrastajat antavat mielellään opastusta.

Kisoihin ilmoittautuminen avautuu tänään klo 18. Myöhemminkin on vielä mahdollista ilmoittautua, mikäli kisa ei tule täyteen. Myös muutamia villejä kortteja on jaossa. Niitä myönnetään mielellään etenkin ratatalkoisiin osallistuneille henkilöille ja paikallisille tulokkaille, jos varsinainen ilmoittautuminen ei syystä tai toisesta ole onnistunut ajoissa. Lisätietoja emaililla osoitteesta frisbeegolf (at) jokivartiset.com.

Kategoria(t): Frisbeegolf, Tapahtumat, Ulkoilu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.