Naamivaara 2.0 tulokset

Naamivaaran täysimittaisen frisbeegolfradan avajaiskisassa 62 pelaajaa heitti kiekkoa lämpimässä säässä ja pääosin auringon paisteessa. Toisella kierroksella tuuli yltyi hetkittäin häiritsevän voimakkaaksi, mutta vettä ei sentään tullut pisaraakaan.

Avoimen sarjan voitto ratkesi käytännössä jo toisen kierroksen alkupuolella, kun Oulun Mikko Ylätalo venytti johtoasemansa turvalliseksi pelaamalla seitsemän ensimmäistä väylää yhteensä viisi alle parin. Muut eivät pystyneet vastaamaan tähän haasteeseen ja Ylätalo otti voiton kuuden heiton erolla. Toiseksi tuli Mikko Perttunen ja yhden heiton verran perässä Sami Kalliokoski.

Amatöörisarjan kärjessä nähtiin myös hyvää peliä. Ensimmäinen ja toinen sija menivät Kemiläistä Jätkän Kiekkoa edustaneille pelaajille: Sami Mäkipörhölä ja Mika Härkönen! Sarjan kolmannesta sijasta väännettiin tiukka sudden death -kisa. Ratkaisu haettiin loppujen lopuksi CTP:llä, jossa voiton nappasi hienolla kämmenheitolla Toni Reiman.

Senioreiden voiton otti tasaisella suorituksella Rovaniemen Esa Luosujärvi. Toisena heiton erolla Saku Bucht ja kolmantena Hannu Oikarinen. Juniorisarjaa dominoi hämmästyttävän hienolla pelillä vain 14-vuotias Aleksi Barsk. Tästä junnusta kuullaan vielä! Muille mitalisijoille saatiin paikallisia nimiä: toisena Santeri Pantsar ja kolmantena Juho Ylisaukko-oja.

Lopullinen tuloslista

Kiitokset kaikille osanottajille ja yleisölle, hieno päivä! Palautetta radasta ja tapahtumasta voi lähettää emaililla osoitteeseen frisbeegolf (at) jokivartiset.com. Tässä vaiheessa uskaltaa jo sanoa, että Naamivaarassa todennäköisesti kisaillaan vielä tulevaisuudessakin. 🙂

Kategoria(t): Frisbeegolf, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.