Naamivaara Open 2015 tulokset

Tämän kevään frisbeegolfkisa pelattiin vaikeiden sääolosuhteiden vallitessa. Perjantain parigolfin aikana tuuli yltyi hetkittäin lähes myrskylukemiin. Kierroksen aikana nähtiin kuitenkin huippusuorituksia, kuten eagle väylällä 11 ja hole-in-one väylällä 16. Voittoon Sami Kalliokoski ja Roni Jänkälä tuloksella 56 (-8). Toiselle sijalle, vain heiton verran perässä, tuli kaksi paria: Laurinolli / Ollikainen sekä Puikko / Perttunen. Sekasarjassa voittoon Wickström / Brauer (82).

Lauantai-aamu valkeni odotetun kosteassa säässä ja runsas vesisade jatkui koko ensimmäisen kierroksen ajan tasaisena. Tuloksissa ei nähty vielä mitään irtiottoa, vaan 20 väylän jälkeen kärjessä oli 8 pelaajaa parin heiton sisällä. Kuumimman tuloksen (61) pelasi Masters-sarjassa Esa Luosujärvi.

Toisella kierroksella olosuhteissa tapahtui yllättävä käänne, kun vesisade vaihtui voimakkaaksi lumipyryksi. Näkyvyys heikkeni ja heittoalustat muuttuivat liukkaiksi. Märkien varusteiden ja sään viilenemisen myötä monet pelaajat joutuivat ymmärrettävästi keskeyttämään kisan. Näissä olosuhteissa jokainen maaliin selvinnyt voi pitää itseään voittajana. Kisassa parhaiten suoriutui tuttu mies Rovaniemeltä: Sami Kalliokoski! Päivän voittotulos oli 129 heittoa (+1). Toiseksi tuli vakuuttavalla pelillä Naamivaaran ensikertalainen Kemistä: Ville Puikko (131). Kolmantena myöskin Rolffareita edustava Eemeli Laurinolli (133).

Naisissa voitosta käytiin myös tiukka kamppailu, jonka ratkaisi edukseen OFS:n Kajsa Wickström tuloksella 169. Toisena Terhi Tuorilainen (172) ja kolmas Marjo Huhtala (179). Masters-sarjassa marssittiin täysin Rolffareiden komennossa. Ylivoimaiseen voittoon Esa Luosujärvi (136), toisena Lauri Pyykkö (150) ja kolmas Saku Bucht (152).

Amatöörisarjoissa palkintopallilla nähtiin myös paikallista väriä, kun junioreiden voittoon paineli kotiradallaan pelannut Juho Ylisaukko-oja tuloksella 150. Toisena Aleksi Barsk (175). MA2-luokan voiton kuittasi selkein numeroin aivan avoimen sarjan tasolla pelannut Riku Lapinniemi (135). Toisena lähes paikalliseksi lukeutuva yllätysnimi Paavo Orajärvi (147) ja kolmantena Kalle Määttä (150). MM1-sarjan voittoon Kemin Janne Rytkönen tuloksella 159.

Väylän 17 Closest-to-pin-kisan voitti Antti Rintala tuloksella 161cm. Palkintopaketti on matkalla Sodankylään.

Tulosluettelot:

Iso käsi tapahtuman sponsoreille: Westside Discs ja Powergrip. Kiitos Pellon kunnalle, talkoolaisille, Apu-TD:lle sekä muille avustajille. Ilman teitä mikään tästä ei olisi ollut mahdollista. Nöyrä kiitos ja kumarrus kaikille niille lähes 80:lle uskomattomalle kiekkohullulle, jotka kohtasitte ehkä huonoimmat kisaolosuhteet ikinä ja jaksoitte silti hymyillä loppuun asti! Ehkä jo ensi vuonna uudelleen?

Kategoria(t): Frisbeegolf, Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.