Aurinkoinen Naamivaara Open

Tämän vuoden kevätkisa saatiin pelata upeassa kesäsäässä, vain ajoittain pyörivä tuuli vaikeutti hieman pelaajien suorittamista. Lauantai-aamuna klo 09 mennessä kisakeskukselle oli kerääntynyt täysi 80 pelaajan field kohtaamaan Naamivaaran jälleen kevyesti muokattua 20-väyläistä kisarataa.

Heti ensimmäisellä kierroksella Oululaista BSC Disc Golf Teamia edustava Mikael Hyväri otti avoimen sarjan johtoaseman loistavalla tuloksella -8! Kemin Ville Puikko (JK) ja Rovaniemen Riku Lapinniemi (RR) olivat kuitenkin aivan kannassa pelattuaan -7. Kärkiryhmää täydensi vielä heiton verran jäljessä ollut Mikko Perttunen (ACDG).

Toisella kierroksella Hyväri säilytti tasonsa ottaen vain kaksi bogeyta ja hienosti 8 birdieta pelaten tuloksen -6. Muut kärkiryhmän pelaajat eivät pysyneet tahdissa mukana ja kakkoskortista tultiin joukolla ohi. Naamivaarassa aina vakuuttavasti esiintyneet Jarkko Väärälä (RaaKi) ja Sami Kalliokoski (ACDG) ottivat paikkansa podiumilla pelattuaan -4 ja -3 kierrokset. Lopputuloksissa Hyväri otti voiton siis vakuuttavasti viiden heiton erolla.

MPO

Amatöörisarjan voitto vietiin ylivoimaisella kahdeksan heiton marginaalilla. Tämän sankariteon takana oli paikallinen superjunnu Juho Ylisaukko-oja (OFS)! Tasaisella pelillä hopealle Oulun Mikko Tolonen (OFS) ja pronssille vain heiton jäljessä Jyrki Vaara (OFS).

MA2

Seniorit 40 -sarjassa mentiin myös Oulun frisbeeseuran komennossa. Kahden kierroksen jälkeen tasatuloksessa ykköspaikalla olivat Jouni Huhtamäki ja Ilkka Silkamo. Pokaalin kohtalo selvitettiin Sudden deathilla, joka kääntyi heti ensimmäisellä väylällä Huhtamäen hyväksi. Senioreiden pronssille pelasi neljä heittoa kärjen takana Esa Luosujärvi (ACDG).

MPM

Naisissa johto oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jaettu. Sekä Rovaniemen Maija Laitinen (RR) että Oulun Kajsa Wickström (OFS) olivat pelanneet tuloksen +11. Tapahtumarikkaan toisen kierroksen aikana Wickström jäi vääjäämättä kärjestä Laitisen parantaessa tulostaan huomattavasti! Rovaniemen Terhi Tuorilainen (RR) kuroi etumatkaa kiinni, mutta jäi vielä neljän heiton erolla pronssille.

FPO

Myös junioreissa johtoasema oli ensimmäisen kierroksen jälkeen jaettu Aleksi Barskin (JK) ja Patrik Perälän (ACDG) pelattua +6. Kolmantena yhdeksän heiton takamatkalla oli Iikka Tirroniemi (JK). Toisella kierroksella Tirroniemi syttyi liekkeihin parantaen kierrostulostaan peräti 14 heittoa pelaten +1 ja nousi sen myötä Perälän ohi hopealle! Barsk säilytti kärkipaikan tasaisella pelillä.

MJ1

Kaikki tulokset frisbeegolfliiton kisakoneessa

Klassisella alamäkiliidätysväylällä (kisaradan #16) pelatun CTP-kisan voitti Jani Uusitalo (RR) heitolla, joka laskeutui 141cm etäisyydelle korin jalasta. Myös holaripotti meni tänä vuonna jakoon Eemeli Tepsan (OFS) heitettyä uskomattoman hole-in-one-tyyppisen heiton väylällä 19 (118m)!

Holari

Onnittelut kisassa menestyneille! Iso kiitos järjestelyissä tukeneille Jokivartisten kyläseuralle, Pellon kunnalle, Westside Discsille, Powergripille sekä kaikille loistaville avustajille ja kilpailijoille! Tämä oli frisbeegolfia parhaimmillaan.

Mika Ylisaukko-oja
Kisanjohtaja

Kategoria(t): Frisbeegolf, Uutiset Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.