Latutiedotteet digiaikaan

Viime kesänä käynnistetty pohdinta latureittien kunnostuksen digitaalisesta seurannasta on edennyt siihen vaiheeseen , että tänään oli gps-laite ensimmäistä kertaa tampparissa mukana ja nyt on ajotilanne nähtävillä realiaikaisesti tästä : https://www.infogis.fi/pello/

Tämä Jokivartisten reittien seuranta on samaa hanketta Ritavaaran / Pellon kunnan

kunnostamien latujen kanssa ja siellä seuranta on saatu käyntiin jo hieman aikaisemmin.

Tulevaisuudessa järjestelmä laajenee ja täydentyy ; saamme sinne myös taukopaikat ja muut ( myös alueen yksityiset ) palvelupisteet näkyviin; samoin reittien sanalliset selostukset vaikeusasteesta yms.

Mutta huikea juttu ; kiitos kyläseuran aktiiveille ja lämmin kiitos Pellon kunnalle ; kunta toimii  tässä hankkeessa siis käytännön hanketoimijana.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.