Hyvää tätä vuotta – tunnetko jo InfoGIS Pellon

Hyvää vuotta 2022 kaikille Jokivartisten kyläseuran jäsenille ja ystäville! Syyskokouksessa seura sai johtokuntaan uusia jäseniä ja uuden puheenjohtajan, ja osaavat tiimit varmistavat sen, että toiminta jatkuu. Keskitymme tuttuihin ja hyviksi koettuihin perusasioihin, joihin voimamme nyt riittävät ja mitä jatkuvasti vaihtelevien pandemiaohjeiden keskellä pystyy tekemään.

Ulkoilla voi, ja se on tärkeä ilon ja virkistyksen lähde ja terveyden ylläpitäjä kaikkina aikoina ja erityisesti nyt, kun sisäliikuntaa joudutaan rajoittamaan. Jokivartisten kyläseuralle ulkoilumahdollisuuksien tarjoaminen on sydämen asia, koska jäsenemme haluavat liikkua luonnossa. Ja miksipä emme samalla toivottaisi tervetulleiksi muitakin ulkoilureiteistämme ja taukopaikoistamme nauttimaan.

Niinpä ”tampparitiimi” eli reittien ylläpidosta vastaava tiimi on jo ahkeroinut raivauksessa ja latujen ajossa. Pulkkamäkikin ajetaan yleensä aina samalla, kun tamppari liikkuu Naamivaaran suunnalla. Laavutiimi huoltaa reitistön varrella olevia laavuja ja Kohmarovan autiotupaa sekä Naamivaaran ulkoilualueen kotaa.

Olethan jo huomannut, että kaikki Pellon kunnan alueella olevat ulkoilureitit, myös Jokivartisten ladut, löytyvät uudesta digitaalisesta palvelusta InfoGIS Pello. Tämä sivusto toimii myös mobiilisti, eli sitä voi tarkastella puhelimesta vaikka ladulla kesken hiihdon. Sovellus on viimeistelyä vailla valmis, eli sen ulkoasuun ja kartalta löytyviin kohteisiin tulee vielä joitakin muutoksia. Mutta reitit ovat jo siellä, ja sieltä näkee latujen kunnossapitotilanteen reaaliajassa.

Tässä vaiheessa on jo selvää, että perinteistä rajan ylittävää Meän Hihtoa ei pystytä toteuttamaan, mutta maaliskuulle on suunnitteilla hiihtopäivä Meän Hihto -henkeen. Jos tämä voidaan tehdä, niin laitamme siitä tietoa tulemaan mahdollisimman pian. Kannattaa seurata näitä sivuja sekä Jokivartisten Facebook-sivua.

Vuoden 2022 jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli se on aikuisilta 15€, alle 15 v lapset 5€ ja perhejäsenyys 35€. Jäsenmaksukirjeitä aletaan postittaa helmikuussa. Jos haluat varmistaa jäsenpostin perilletulon, voit vaikka laittaa sähköpostia puheenjohtajan sähköpostiosoitteeseen niin päivitämme yhteystiedot samalla.

Talven selkä on taittumassa, Heikki jakaa heinät tätä kirjoitettaessa ja valon määrän lisääntyminen tarkoittaa sitä, että parhaat talviulkoilukelit ovat kohta käsillä.

Iloista mieltä ja punaisia poskia toivottaen
Jokivartisten johtokunnan puolesta
Sirpa

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.